Giriş
Parça Ara...
Dega
Henüz değerlendirme yok

Doğan Ön Çamurluk Sağ 1987 ve Öncesi Dega

STOKTA
Parça Kodu:Dega TOF0831001Y
Aracımla Uyumlu Mu?

Aracınızı seçin, uyumluluğu anında kontrol edin

2.359,02 ₺
KDV Dahil6 TaksitKDV Hariç: ₺1.965,85
Tahmini Teslimat

Hesaplanıyor...

Aynı gün kargo imkanı

🚚

Aynı Gün Kargo

17:00'a kadar

↩️

15 Gün İade

Kolay iade

🔒

Güvenli Ödeme

256 Bit SSL

💬

Canlı Destek

09:00 - 20:00

💳

Vade Farksız

6 Taksit

Tofaş Doğan ve Serçe Sağ Ön Sac Çamurluk - Yerli Üretim

Aracınızın estetik görünümünü ve yapısal bütünlüğünü korumak için tasarlanmış olan Sağ Ön Çamurluk, yüksek kaliteli malzeme standartlarında üretilmiştir. Dega markasının yerli üretim güvencesiyle sunulan bu ürün, özellikle restorasyon projeleri ve hasar onarımları için mükemmel bir form uyumu sergiler. Sac çamurluk yapısı sayesinde darbelere karşı dirençli ve uzun ömürlü bir kullanım sunar.

Ürün, Tofaş Doğan (1982-1987) ve Serçe modellerinin karakteristik hatlarına tam uyum sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir. Yerli üretim (Y kodlu) olması sebebiyle fiyat-performans açısından avantaj sağlarken, montaj esnasında işçilik hatalarını minimize eden hassas ölçülere sahiptir. Kaporta aksamında güvenilir ve dayanıklı bir çözüm arayan araç sahipleri için ideal bir seçimdir.

Uyumlu Araçlar

  • Tofaş Doğan 1600: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987 modelleri
  • Tofaş Serçe: Tüm eski model serileri ile uyumludur.

Ürün Özellikleri

  • Malzeme: Yüksek dayanımlı Sac Çamurluk
  • Yön: Sağ Ön (Yolcu Tarafı)
  • Üretim Tipi: Yerli Üretim (Dega)
  • Uyum: Eski model Serçe ve Doğan 1.6 serileri için özel tasarım
  • OEM Numarası: 85015014
  • Paket İçeriği: 1 Adet (Sağ Taraf)
Tofaş Doğan sağ ön çamurluk, Tofaş Serçe sac çamurluk fiyatları, 85015014, Dega TOF0831001Y, Tofaş kaporta aksamı, yerli üretim çamurluk, 1982-1987 Doğan çamurluk, Serçe dış kaporta parçaları, sağ ön sac çamurluk, Tofaş yedek parça çamurluk, kaporta çamurluğu, çamurluk ve davlumbaz grubu.

Benzer Ürünler

8
2.359,02 ₺